Oppgrader til ICAD-B

Designet for et bredt spekter av bruksområder, tar ICAD-B motorisert ventilkontroll til et neste nivå – og sikrer forbedret brukeropplevelse, pålitelig drift og enkel integrasjon med kontrollsystemer. Denne oppgraderte og videreutviklede aktuatoren dekker alle de samme områdene som sin forgjenger og enda litt til på en enda enklere måte.

Tryggere montering

ICAD-B serien er redesignet med en forbedret monteringsmekaniske for en fullstendig hermetisk kobling mellom ICAD og ICM. Dette er med på å forhindre fukt fra å trenge inn i tetningen og sørger for en tryggere og mer pålitelig montering. Ved montering av denne aktuatoren er det ikke behov for noe fett eller annet ekstrautstyr, hvilket er med på å både effektivisere monteringsarbeidet og forenkle vedlikeholdet. Det nye monteringsdesignet består av kun to skruer og dette gjør det både praktisk og enkelt å montere ICAD-B i hvilken som helst posisjon over motorventilen.

Enklere tilkobling

ICAD-B byr på tre forskjellige tilkoblingsmetoder:

  • Direkte på ventilen ved hjelp av displaypanelet
  • Trådløst via smarttelefonappen
  • Eksternt grensesnitt via datakommunikasjon. Velg mellom to datakommunikasjonsalternativer;
    • Modbus RTU over RS485
    • Modbus TCP IP over Ethernet.

ICAD-B kan fult ut integreres i kontrollsystemet for å håndtere oppsett, justere parametere og overvåke og fjernstyre systemet.

 

Mer brukervennlig

ICAD-B er praktisk utstyrt med statuslys på alle fire sider, hvilken gjør det mye enklere å foreta en visuell sjekk av systemets status - spesielt når aktuatoren er montert på steder det er vanskelig å komme til.

Indikator for statuslys:
 OK, ingen melding
 Varsel / service melding
 Feilmelding
 Tilkoblet app via Bluetooth

ICAD-B er tilgjengelig både med og uten skjerm, og her er skjermen noe større enn ved forgjengeren. Skjermen er selvfølgelig passordbeskyttet og med denne størrelsen er det lettere å få en bedre oversikt i menyen og enklere navigasjon gjennom innstillingene.

 

 

 

Produkter i nettbutikken

Scroll to top