Personvernerklæring

Sist oppdatert: 04.11.2019

Kuldenor AS med org.nr. 995 825 112 er behandlingsansvarlig for dine persondata. Vi arbeider for å ivareta ditt personvern og har derfor utarbeidet en erklæring for hvordan dine personopplysninger blir behandlet. Innholdet i erklæringen kan bli endret fortløpende, og endringer vil bli publisert på vår nettside www.kuldenor.no. I tilfelle vesentlige endringer vil vi be deg om et nytt samtykke ved innlogging til din profil eller når du besøker kuldenor.no.

Du og vi og personopplysningene

Om nødvendig behandle også dine personopplysninger

  • for å oppfylle en rettslig forpliktelse
  • for å verne om våre abonnenter og brukere (vi tar ansvar for at dine personopplysninger ikke blir misbrukt)
  • for å utføre en oppgave i allmennhetens interesse, som vi kan bli pålagt.

Hvem har tilgang på opplysningene

Ansatte og uavhengige partnere

Vi kan dele innsamlede personopplysninger internt mellom ansatte, dette for å kunne hjelpe deg med å gjennomføre ordre, behandle henvendelser og yte generell god kundeservice.
Vi kan også dele innsamlede personopplysninger med uavhengige partnere for å kunne gjennomføre våre tjenester. Eksempel på uavhengige partnere kan være Bring eller Shenker som leverer din bestilling.

Databehandlere

Kuldenor er spesialist på komponenter innen for kjøl og frys! - det betyr at vi i enkelte tilfeller trenger bistand fra eksterne operatører som er spesialister på andre områder, for at vi skal kunne levere alle våre aktiviteter på en god og sikker måte.

  • I forbindelse med fakturering og betaling bruker vi programvaren Visma Global, som distribueres gjennom IT-konsulenten Office ADB, på grunnlag av en databehandlingsavtale. Dersom du vil vite mer om hvordan Vista Global opererer som databehandler, se her.
  • Når det gjelder din sikkerhet og ferdsel på vårt nettsted, har vi i et samarbeid med web-designeren Digital Profilering utformet et brukervennlig nettsted etter beste evne. IT-driveren Domeneshop sørger for en rask og sikker server. Ønsker du å vite mer om hvordan Domeneshop opererer som databehandler, se her (tillegg 2, nederst på siden).
  • Som en smeltedigel av alle våre arbeidsverktøy på nett, bruker vi Google Analytics for å samle og analysere trafikk på vårt nettsted. For mer informasjon om hvordan Google Analytics opererer som databehandler, se her.
Tredjepartsleverandører

Vi kan dele informasjon om våre besøkende med tredjepartsleverandører som trenger denne informasjonen for å kunne tilby sine tjenester til oss. Denne gruppen inkluderer leverandører som hjelper oss med å tilby våre tjenester til våre kunder. Disse er Mailchimp for utsending av nyhetsbrev og WooCommerce for katalog og bestilling på nett.

Vårt nettsted, kuldenor.no, kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke er under vår kontroll. Vi kan derfor ikke ta ansvar for personvernet eller innholdet på disse sidene, men vi tilbyr lenkene for å gjøre det lettere for deg å finne mer informasjon på bestemte saker. Det kan også forekomme at vi inkluderer 'innebygd' innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.) på vårt nettsted. Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om du hadde besøkt det opprinnelige nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra sin tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av din adferd dersom du har en konto og er logget inn på det opprinnelige nettstedet.

Hvordan vi bestykker dine personopplysninger

Flere av våre databehandlere sørger også for sikring av dine personopplysninger forbundet med Kuldenor.
I tillegg til at Office ADB og Domeneshop stiller med sterke og sikre servere, har vi også sertifisert kryptering av vårt domene for trygg og sikker kommunikasjon gjennom vårt nettsted.

Dine rettigheter når det gjelder opplysninger vi har om deg

Som abonnent på vårt nyhetsbrev, besøkende eller bruker på vårt nettsted har du flere rettigheter når det gjelder dine personopplysninger. Du har blant annet

  • rett på tilgang til dine opplysninger
  • rett til å rette dine opplysninger
  • rett til å slette dine opplysninger

Merk! at disse rettighetene ikke gjør seg gjeldende dersom vi er pålagt å bevare og beholde opplysningene av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Er du abonnent på vårt nyhetsbrev, kan du enkelt påberope deg disse rettighetene ved å gå inn på din profil via lenken nederst på alle våre nyhetsbrev.
Dersom du er bruker (kunde med innlogging) på vårt nettsted, kan du enkelt påberope deg disse rettighetene ved å gå inn på din profil etter innlogging på Kuldenor.no.
Om du er en besøkende til vårt nettsted og tar kontakt med oss gjennom kontaktskjema, må du ta kontakt med oss for å kunne påberope deg dine rettigheter.

Endre eller blokkere informasjonskapsler

Dersom du ønsker å foreta endringer eller skru av informasjonskapslene, kan du endre dette på innstillingene i nettleseren din slik at den blokkerer alle eller utvalgte informasjonskapsler. For å finne ut hvordan du gjør dette, kan du lese hjelpesidene i din nettleser eller se mer på nettvett.no. Dersom du velger å gjøre dette, kan vi ikke garantere at nettstedet vårt vil fungere som det skal, og vi kan ikke holdes ansvarlig dersom det oppstår feil.

På vårt nettsted benytter vi informasjonskapsler gjennom
GOOGLE ANALYTICS
Hva lagres: Vi samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på denne siden. Formålet med dette er å utarbeide statistikk og sammenstille rapporter som brukes til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvilke nettsteder brukere kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Vi har skrudd av funksjonen «anonymizeIP» slik at IP-adressen din ikke blir lagret hos Google. Informasjonen benyttes også til digital markedsføring. Informasjonen lagres i opptil 2 år.
Hvem behandler informasjonen: Google og Kuldenor
Cookie: _ga, _gid, _gat, _gac_, __utma. __utmt, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål eller henvendelser vedrørende dine personopplysninger forbundet med Kuldenor, ber vi deg ta kontakt med vår markedsføringsansvarlig:

Tonje Hugås
e-post: tonje@kuldenor.no
mobil: +47 47 60 60 27