Danfoss SVL 65 bar Flexline

Vi utvider sortimentet og tilbyr nå Flexline™-serien helt opp til 65 bar - det samme fleksible modul-konseptet tilpasset et enda høyere arbeidstrykk. Serien har fått en særpreget gulfarge som gjør den lett å skille fra den røde 52bar-serien og er spesielt designet for å imøtekomme de strenge kvalitetskravene som gjelder som kulde- og varmepumpeinstallasjoner. Funksjonsmodulene kan gjenkjennes med de samme fargekodene på tettningshetten som tidligere:

  • SVA-S/ SVA-L er stoppventiler med rød hette
  • SCA-X/CHV-X er kontraventiler med grønn hette
  • REG-SA/REG-SB er reguleringsventiler med gul hette

Hele 65 bar serien er på lik linje med 52 bar serien godkjent for bruk av kuldemedier med lav GWP og vil dermed være mer bærekraftige i form av lavere livssykluskostnader og mindre miljøskadelig ved lekkasje. Ventilene oppfyller også kravene til varmegjenvinningssystemer med industriell ammoniakk (R717) og subkritiske CO2-system (R744). Ventilene er utformingen slik at de gir gunstige strømningsegenskaper og nøyaktig lineære egenskaper.

Med SVL Flexline™-serien kan monteringstiden reduseres fordi delene kommer separate og montøren slipper å bruke tid på å demontere en komplett ventil før innsveising. Flexline™ reduserer også risikoen for lekkasje, da fiberpakningen mellom ventilhuset og funksjonsmodulen slipper unødvendig slitasje eller ødeleggelse slik som ved demontering av en komplett ventil. Reparasjon og demontering kan også enkelt utføres ved behov.

Denne gule 65 bar serien av Flexline™ er egnet for en temperatur fra -60oC til +150oC.
Ved behov finnes også SVA-65BT - en stoppventil for ekstra høy temperatur (fra 0oC til 190oC) innenfor størrelsen DN50-DN100.

Type Størrelse
SVA-S Stoppventil DN6   - DN125
SVA-L Stoppventil DN15 - DN40
REG-SA Reguleringsventil DN10 - DN40
REG-SB Reguleringsventil DN10 - DN65
SCA-X Kontraventil DN15 - DN125
CHV-X Kontraventil DN15 - DN125
FIA Filter DN15 - DN125

SVA kan også fås som komplett ventil i størrelsen DN150 og DN200.
Ta kontakt for mer informasjon eller bistand til ditt anlegg.

Oversikt

✓ Håndterer temperaturer fra -60oC til 150oC
✓ Håndterer trykk opp til 65 bar
✓ Ett ventilhus byr på stor fleksibilitet med seks ulike funksjonsmoduler
✓ Flexline gjør service og reparasjon enklere, raskere og mer kostnadseffektivt
✓ Gir jevn åpning og lukking med svært høy pålitelighet

Scroll to top