Nyheten AK-CC55

En enklere arbeidshverdag

Ta et steg inn i den nye og enklere hverdagen med Danfoss AK-CC55!
AK-CC55 er en universalregulator som erstatter de kjente og kjære AK-CC 4xx/5xx regulatorene.

Den nye AK-CC55 er utviklet i tre ulike varianter, rettet mot ulikt bruk og ulike behov; AK-CC55 Compact , AK-CC55 Single Coil og AK-CC55 Multi Coil. Fra og med 01. januar 2020 lagerføre vi også AK-CC55 Single Coil med tilhørende utstyr. Regulatoren kan leveres med eller uten skjerm og med mulighet for kobling til ekstern skjerm. Den er også et sikrere alternativ enn Multi Coil, med en regulator til hver fordamper kontra flere fordampere på en regulator - da med tanke på risiko for driftsstans på regulatoren.

Flere detaljer:

  • Modbus-kommunikasjon er standard, kan konfigureres til Lon-kommunikasjon om ønskelig
  • 115/230VAC SMPS reduserer kompleksitet
  • Egne plugger for inngang og utgang er med på å forenkle service
  • RJ12-kontaktdisplay
  • Koblingsoppsett med fargekode er med på å minske risikoen for feilkobling

AK-UI55 - ekstern skjerm leveres også i tre ulike typer med tre ulike egenskaper; enkel skjerm uten knapper, kun for informasjon (info), skjem med knapper for å sette innstillinger (set) og enkel skjerm uten knapper med Bluetooth-funksjon for trådløs tilkobling og enkel tilgang, kompatibel med apple og androide med app.

Produkter i nettbutikken

Scroll to top