Ny SFA 10H sikkerhetsventil for 65 bar

Det trygge valget for matvarebransjen og industriell kjøling

Vi er glade for å kunngjøre lanseringen av den siste sikkerhetsventilen SFA 10H for CO2, som har trykkinnstillinger fra 28 til 65 bar.  Den nye sikkerhetsventilen passer perfekt for applikasjoner med CO2 og syntetiske oljer, hvor redusert kapasitet, høy pålitelighet og høytrykksinnstilling gjør det til det perfekte valget.

"Vi er veldig glade for lanseringen av vår nye SFA 10H som ikke bare åpner for bruk i CO2-applikasjoner, men det kommer også i nye varianter med NPT-tilkoblinger i valgte trykkinnstillinger og medfølgende sett som vil gjøre bestilling og håndtering enda enklere", sa produksjonssjef i Industrial Refrigeration, Alejandro Figueroa Lopez.

Designet for maksimal pålitelighet

Designet og produksjonen av SFA 10H har fokus på å forhindre lekkasjer, tilbakestilles perfekt etter frigjøring og holder et stabilt forhåndsinnstilt trykk over tid. EPDM O-ringen, og den perfekte justeringen, garanterer tett forsegling. Videre er fjærene utformet med et lavt spenningsnivå, noe som sikrer et stabilt forhåndsinnstilt trykk på sikkerhetsventilene over tid. SFA 10H kan leveres med et standard trykkinnstillingssertifikat eller TÜV trykkinnstillingssertifikat.

Enkel installasjon og problemfri betjening

Størrelse og valg er enkelt ved å bruke Coolselector®2 programvare og sveisenippel er tilgjengelig for enkel montering og installasjon. SFA 10H er designet for å være enkel å bytte ut og vedlikeholde med fabrikkmontert kjegle og O-ringmontering.

DSV 10 omstillingsventil

Den nye omstillingsventilen DSV 10 har flere tilkoblingsmuligheter som tilbys i både G-tråd og NPT-trådvarianter. Den leveres med en posisjonsindikator som reduserer risikoen for feil under service og vedlikehold. Videre følger det med blindplugger for testing av systemtrykk og en overgangsstuss for å oppnå perfekt posisjonering.

Produkter i nettbutikken

Scroll to top