Ny funksjon i Danfoss Ref Tools

Danfoss Ref Tools_NO

Bruk Danfoss Ref Tools og bestill direkte hos oss!

I samarbeid med Danfoss har vi nå gjort det enda enklere for deg som handler og bruker Danfoss-varer gjennom oss. Danfoss Ref Tools-app - en alt-i-ett-feilsøkings- og installasjons-applikasjon - er nå oppdatert og gjør det mulig for deg å samle varer i appen, og sende bestillingen direkte til oss.
Enklere blir det ikke!

Hvordan fungerer det?

  1. Søk og plukk varer og komponenter gjennom Product Finder i Ref Tools appen og legg dem i din handlekurv.
  2. Sjekk at vi har varene på lager i Trondheim for en raskere levering.
  3. Flytt hele handlekurven din fra appen til vår nettbutikk og send din bestilling til oss.

Danfoss Ref Tools hjelper deg med feilsøking, komponent-oversikt og trygg installasjon.

Den siste oppdateringen i Danfoss Ref Tools gir deg en 360° opplevelse av varer og komponenter, og hjelper deg med jobben fra start til slutt; diagnostiser problemer med feilsøkingsverktøy (Troubleshooter), sjekk lagerstatus hos din forhandler, plukk og bestill varer med Product Finder, og installer komponenter trygt og sikkert med verktøy som Refrigerant Slider, Low GWP Tool og Magnetic Tool. Nå kan du også lytte til en god samling kule podcaster - litt tilgjengelig Danfoss Ref Tools-appen.

Last ned Ref Tools gratis på din smart-enhet eller bruk nettversjonen her.

Scroll to top