Nye Flexline pilotventiler

For å tilrettelegge for et marked med stigende arbeidstrykk har Danfoss nå kommet med en ny serie pilotdevede servoventiler for ICS Flexline. Den nye serien reduserer antallet ventiler uten å går på bekostning av bruksområdet. Pilotventilene er ment for mekanisk kontroll av hovedventilen og kan monteres direkte på topplokket til ICS, ICF og PM, eller de kan kobles via en ekstern pilotlinje og et CVH-hus. De nye pilotene gir ekstremt korrekte temperatur og trykk-kontroll og kan fint brukes i anlegg med kuldemedier som HCFC, ikkebrennbar HFC, ammoniakk og CO2.

De nye pilotene garanterer høy kvalitet med Danfoss sin patenterte membranpakke. For å forsikre lengre holdbarhet er modellene CVC, CVP og CVPP overflatebehandlet, mens CVE modellen er i rustfritt stål.

Scroll to top