Kjøle- og frysekomponenter 2017 – Utgave 1 er nå tilgjengelig for nedlasting. Denne utgaven har en enda bedre funksjonalitet enn sine forgjengere:

  • Sortimentet er utvidet for å inkludere flere nye og aktuelle produkter, som komponenter og utstyr for CO2 og NH3.
  • Vi har lagt til flere sider med produktinformasjon og flere linker til nettsider med teknisk underlag.
  • Nå kan du trykke på underkapitlene i innholdsfortegnelsen, eller produktene i stikkordregisteret, for å gå rett til den aktuelle siden.
  • En knapp nederst i hjørnet på hver side tar deg rett tilbake til innholdsfortegnelsen.

 Tips: For å forstørre teksten i katalogen kan du holde inne CTRL-knappen på tastaturet, og rulle på musehjulet for å zoome inn der du holder pila. Når du har zoomet så kan du holde inne SPACE-knappen for å dra deg rundt på siden med venstre museknapp.

Boka er relativt stor, men du trenger bare å laste den ned én gang. Vi anbefaler å laste ned boka når du er på et trådløsnett, og ikke via mobilt bredbånd. Kontakt oss på telefon 73 20 19 00 eller på e-post ordre@kuldenor.no dersom du har problemer med nedlastingen.

Rask og enkel søking

Vi har gjort det svært enkelt å finne det du leter etter med bare et par tastetrykk. Når du har åpnet boka på PC-en, kan du bruke én av følgende metoder for å søke etter ord:
– Trykk Ctrl og F
– Høyreklikk hvor som helst på arket og velg Find (Finn).

Dette gjør at du får opp et søkefelt øverst på skjermen. Der kan du skrive inn ordet du leter etter, f.eks. “væskeutskiller”, og trykke Enter på tastaturet. Dette tar deg til den første siden i boka som ordet står på, og merker ordet med blått felt, som vist på bildet under. For å finne flere steder med samme ord, bruker du pilene ved siden av søkefeltet for å bla frem og tilbake i søkeresultatet.