Kuldenor er på plass med egen stand på årets Nor-Fishing, som er 21.-24. august. Kom og besøk oss på stand F-541, hvor vi blant annet vil vise frem de nye gassdetektorene og platevarmevekslerne fra Danfoss, og Coil Defender fra Güntner. I tillegg kjører vi konkurranse med spennende premier! 

Nor-Fishing har siden 1960 vært et viktig nasjonalt og internasjonalt møtested for fiskerinæringen, og er i dag en av verdens ledende messer for fiskeri-teknologi. De siste årene har messen samlet rundt 15.000 besøkende fra opptil 50 nasjoner i Norges teknologihovedstad for å møtes, bli kjent og oppdatere hverandre. Fiskerinæringen har hatt en voldsom utvikling i løpet av disse årene, og teknologi, prosesser og tjenester knyttet til fangst, foredling, transport og salg blir vist på Nor-Fishing. Alle de viktigste fiskerinasjonene er til stede enten som utstillere, besøkende eller i offisielle delegasjoner.

Nor-Fishing blir omtalt som næringens viktigste møteplass, og i løpet av disse fire dagene med opplevelser og innovasjon finner du alt du kan ønske deg av faglig påfyll og sosial avkobling.

For mer informasjon eller påmelding kan du besøke arrangørens egen nettside her.